Teollisuuden palkansaajat: yhteiset tavoitteet työehtosopimuskierrokselle

Teollisuuden palkansaajat TP linjasi eilisessä kokouksessaan yhteisiä tavoitteita tuleviin työehtosopimusneuvotteluihin. TP:n hallituksen mukaan tulevien sopimusratkaisuiden on vahvistettava palkansaajien ostovoimaa, ja kilpailukykysopimuksen mukaisista työajanpidennyksistä on luovuttava. 

Teollisuuden palkansaajien hallitus käsitteli 27.8.2019 pidetyssä hallituksen kokouksessaan pian käynnistyviä työehtosopimusneuvotteluja. TP:n yhteisten sopimustavoitteiden lähtökohtana on se, että tulevien palkankorotusten on parannettava palkansaajien reaalista ostovoimaa.
 

Kilpailukykysopimuksen työajanpidennykset poistettava

TP:n jäsenliittojen yhteisenä tavoitteena on, että tulevissa neuvotteluissa päätetään kilpailukykysopimuksen mukaisista työajanpidennyksistä luopumisesta. Työajanpidennyksistä luopuminen uusissa sopimuksissa on kaikkien TP:n jäsenliittojen jakama yhteinen tavoite.

TP:n jäsenliitot tulevat tukemaan toisiaan neuvottelukierroksen aikana liittojen hallintojen erikseen tekemien linjausten mukaisesti.

Lisätietoja: 

TP:n hallituksen puheenjohtaja Petri Vanhala, 040-075 9872, petri.vanhala@paperiliitto.fi

Palkansaajat Teollisuuden

Teollisuuden Palkansaajat

Teollisuuden palkansaajat TP ry on 14 ammattiliiton yhteistyö- ja vaikuttamisjärjestö. Jäsenliittoja yhdistää halu vaikuttaa suomalaisen teollisuuden ja kuljetuksen palkansaajien hyvinvointiin. TP:n tärkein tehtävä on edistää viennin ja teollisuuden kasvua ja työllisyyttä.

@TP_palkansaajat

Facebook kommentointi

4125265142