Teollisuuden palkansaajat TP ry vahvistaa tutkimustoimintaansa

PhD Merja Jutila Roon on aloittanut TP:n tutkimus- ja viestintävastaavana 16.1.2019. Jutila Roon väitteli valtiotieteen tohtoriksi Yhdysvalloissa vuonna 2010. Aikaisemmin hän on työskennellyt tutkimustehtävissä useissa eri organisaatioissa muun muassa ajatuspaja Kalevi Sorsa -säätiössä sekä yliopistomaailmassa.

 

  • Saamme Merjasta erinomaisen vahvistuksen viime vuonna käynnistetylle tutkimustoiminnallemme. Merja on kokenut tutkija, jonka ammattitaito on tarpeen paitsi tutkimusten toteutuksessa, myös tutkimustoiminnan kehittämisessä ja viestinnässä, sanoo TP:n pääsihteeri Matti Hirvola.

 

TP:n tutkimustoiminnan keskiössä on uusi julkaisusarja Edistys, joka visioi tulevaisuutta ja tuottaa uusia näkökulmia yhteiskunnalliseen keskusteluun. Edistys esittää konkreettisia ratkaisuehdotuksia poliittisen päätöksenteon tueksi erityisesti teknologiseen kehitykseen, teollisuuteen ja osaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Edistys-sarjan päätuotteita ovat vankkaan asiantuntijuuteen perustuvat laajat tutkimusraportit. Lisäksi sarjassa julkaistaan analyyseja ja kommentteja ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista. Ensimmäinen Edistys-raportti Koulutuksen digiloikka – Miten onnistumme suomalaisten osaamisen päivittämisessä julkaistiin joulukuussa 2018.
 

Lisätietoja: 
Matti Hirvola 0400 764 518  matti.hirvola@tpry.fi 
Merja Jutila Roon 050 325 4427, merja.jutila-roon@tpry.fi

Palkansaajat Teollisuuden

Teollisuuden Palkansaajat

Teollisuuden palkansaajat TP ry on 14 ammattiliiton yhteistyö- ja vaikuttamisjärjestö. Jäsenliittoja yhdistää halu vaikuttaa suomalaisen teollisuuden ja kuljetuksen palkansaajien hyvinvointiin. TP:n tärkein tehtävä on edistää viennin ja teollisuuden kasvua ja työllisyyttä.

@TP_palkansaajat

Facebook kommentointi