Varapuheenjohtaja Juri Aaltosen avauspuheenvuoro 25.1.2023 julkaisutilaisuudessa

Tiedote Uutinen

TP:n hallituksen varapuheenjohtaja Juri Aaltosen avauspuheenvuoro LUOTTAMUSMIES 2020-LUVUN TYÖPAIKALLA -raportin julkaisutilaisuudessa 25.1.2023

Luottamusmies 2020-luvun työpaikalla

Tiedote Uutinen

Luottamusmies 2020-luvun työpaikalla -raportissa OTT Jaana Paanetoja tarkastelee Suomen luottamusmiesjärjestelmää ja luottamusmiehen valintaa, asemaa ja tehtäviä. Raporttia varten toteutettiin myös kysely, jossa luottamusmiehet kertovat roolistaan ja vaikutusmahdollisuuksistaan, sekä arvioivat järjestelmän toimivuutta ja yhteistyötä työnantajan kanssa.

Teollisuuden palkansaajat TP ry:n uudeksi puheenjohtajaksi Jari Jokinen Tekniikan akateemiset TEKistä

Tiedote Uutinen

Torstaina 8.12. järjestettiin TP ry:n syyskokous, joka valitsi puheenjohtajiston ja hallituksen seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä linjasi toiminnan painopisteet vuodelle 2023.

Teollisuuden palkansaajat TP ry:n hallitus 2023-2024

Tiedote Uutinen

Teollisuuden palkansaajat TP ry:n sääntömääräinen syyskokous 2022 on valinnut kaudelle 2023-2024 uuden hallituksen.

Uutta tutkimustietoa osaajapulaan: Suomen maakuva on myönteinen, mutta omalle alalle työllistyminen on korkeasti koulutetuille ulkomaalaisille usein hankalaa

Tiedote Uutinen

Suuri osa Suomessa asuvista korkeasti koulutetuista ulkomaalaisista on kotiutunut hyvin ja työskentelee koulutustaan vastaavissa tehtävissä. Tutkimus kuitenkin tunnistaa Suomeen asettumiseen liittyviä kehityskohteita.