Teollisuuden palkansaajien hallitus vaatii UPM:ltä Suomen ja yrityksen kansainvälisten sitoumusten täysimääräistä noudattamista toiminnassaan.

Kannanotto Tiedote Uutinen

Yli puolet suomalaisista haluaa ammattiliittojen sopivan työelämän pelisäännöistä

Tiedote Uutinen

Tutkimuslaitos e2:n tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista pitää työehtosopimusneuvotteluja parhaana tapana sopia pelisäännöistä työmarkkinoilla. Vastaajat pelkäävät yksilöllisen sopimisen luovan työmarkkinoille epätasa-arvoa.

TYÖELÄMÄSSÄ SUKUPOLVET AJATELTUA LÄHEMPÄNÄ TOISIAAN – Ay-liike ja työehtosopimukset nähdään tärkeinä, työn murros aiheuttaa epävarmuutta

Tiedote Uutinen

Työ on tärkeää sekä nuorille että keski-ikäisille, mutta molempia ikäryhmiä huolestuttaa ainainen kiire sekä oma jaksaminen. Suomalaiset ovat hyvin ay-henkisiä: Useampi kuin kaksi kolmesta ajattelee, että ammattiyhdistysliikettä tarvitaan pitämään huoli palkansaajien eduista ja yli puolet pitää työmarkkinajärjestöjen käymiä työehtosopimusneuvotteluita parhaana tapana huolehtia pelisäännöistä työmarkkinoilla.

Teollisuuden palkansaajat vahvistaa rivejään korkeakouluharjoittelijalla

Tiedote

Teollisuuden palkansaajissa aloitti 1.3.2021 korkeakouluharjoittelijana valtiotieteiden kandidaatti Pauli Unkuri.

Irti keskitetystä, kohti paikallista? Neljä myyttiä paikallisesta sopimisesta

Tiedote Uutinen

Teollisuuden palkansaajien julkaisemassa analyysissä työelämän ja työmarkkinoiden tutkijat arvioivat neljää paikallista sopimista koskevaa yleistä väittämää, joista kolmeen he eivät löytäneet tieteellistä näyttöä.